Voor wie is Slijpsteen?

Je geniet van het leven. Je houdt van gezelligheid en goede gesprekken. Je gaat graag uit eten met vrienden, of een borrel drinken. Misschien heb je een baan of ben je ondernemer. Je hebt misschien een relatie, een gezin. Misschien neem je de tijd om goede boeken lezen, naar mooie muziek te luisteren. Je bent nieuwsgierig, je wilt leren en ontdekken.

Maar af en toe heb je het verlangen naar meer diepgang. Soms heb je het gevoel dat het leven je overkomt, in plaats van dat jij bepaalt hoe het loopt. Je voelt de behoefte om vaker bezig te zijn met zaken die er echt toe doen.

Welkom op Slijpsteen!

 

Wat is Slijpsteen?

Slijpsteen is geïnspireerd door de 7e eigenschap van The 7 Habits of Highly Effective People van Stephen Covey: sharpen the saw. Deze eigenschap ontleent zijn naam aan de houthakker die geen tijd heeft om zijn zaag scherp te maken, omdat hij nog zoveel bomen om moet zagen.

De zaag scherp houden betekent voor mij: de tijd nemen om bezig te zijn met zaken als gezondheid, welzijn en geluk – mijn verlangen om bewust te leven.

Op Slijpsteen wil ik mijn persoonlijke zoektocht naar bewust leven met je delen. Ik hoop dat dit helpt om jouw zaag scherp te houden – dat mijn zoektocht jou inspireert, prikkelt, motiveert.

 

Wie ben ik?

Vincent Snijder (1967), ben getrouwd en heb drie kinderen en woon in Haarlem. Jarenlang werkte ik in IT / financiële dienstverlening. Sinds 2017 ben ik zelfstandig en run ik samen met een partner onder andere een mooie ‘social startup’ (Tripido). Meer op LinkedIn.

Geregeld ga ik naar een concert van een leuk (nieuw) bandje. Ik geniet ervan om een biertje te drinken met vrienden, sport graag en ik lees met plezier een goed boek.

Ik ben energiek, optimistich en nieuwsgierig naar nieuwe ontwikkelingen. Technologische innovaties boeien me enorm, net als vernieuwing in leiderschap en management. Daarnaast geniet ik van mijn persoonlijke ontwikkeling als gevolg van een continue zoektocht naar balans, gezondheid en geluk.